skip to Main Content

Mi vagyunk a Green Finance!

A Green Finance Group AG és leányvállalatai a nemzetközi porondon
tevékenykednek és szolgáltatások széles körét kínálják.

20210908_GF_Organigramm_HU
 1. € 500.000,- részvénytőke

  1. Green Finance Broker AG

   € 50.000,- részvénytőke

  2. Green Finance Capital AG

   € 50.000,- részvénytőke

  3. Green Finance Business Center Linz GmbH

   € 2.000.000,- törzstőke

  4. Green Finance GmbH

   € 1.000.000,- törzstőke

   1. MEG Mauerkirchen

    € 12.000.000,- a projekt nagysága

   2. MEG Schloss Frein

    € 5.000.000,- a projekt nagysága

   3. MEG Geboltskirchen

    € 12.000.000,- a projekt nagysága

   4. MEG Scharnstein

    € 1.000.000,- a projekt nagysága

  5. Green Business Center Graz GmbH

   € 1.000.000,- törzstőke

  6. LVA Prozess
   -finanzierung GmbH

   € 250.000,- törzstőke

  7. Zenith GmbH

   € 35.000,- törzstőke

Milestones

5 Jahre Green Finance

Green Finance igazgatók

A Green Finance igazgatói jelentik sikerünk egyik alappillérét. Motivált partnerek, a jó munkahelyi légkör megteremtése, a tökéletes képzés és a Green Üzleti Partnerek támogatása – ezek jellemzik a vezetőségünket. Igazgatóink különböző szakmai területekről érkeztek, és ebből adódóan számottevő speciális szaktudást hoztak magukkal a vállalathoz – ez a tökéletes sikerkoncepció.

Gerald
Frühauf

Senior Business Director
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Gerald Frühauf

A biztosítási és befektetési tanácsadói ágazatban szerzett 24 év szakmai tapasztalattal Gerald Frühauf abszolút szakértőnek számít a pénzügyi területen. Eredetileg gépjármű-technikusi végzettséget szerzett, majd miután 12 évig nagy pénzügyi szolgáltató cégek managementjének tagjaként tevékenykedett, további 12 évig önálló vállalkozóként dolgozott. A Green Finance GmbH társalapítójaként nap mint nap hasznosítja szaktudását és tapasztalatát az aktív üzletmenetben és így meghatározó szerepe van a vállalat sikerében.

Christian
Schauer

Chief Executive Officer
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Christian Schauer

A Green Finance vállalatcsoport fejeként Christian Schauer volt az, aki letette a Green Finance Vision megvalósításának alapkövét. A fenntarthatóság és ügyfélközpontúság filozófiájának legfőbb hajtóerejeként ő az, aki a pénzügyi szektorban az új utat megvalósítja. A HTL Ingenieur végzettségű Christian Schauer nem csak 17 év tapasztalattal rendelkezik a kereskedelmi és műszaki vezetésben, hanem a legkülönbözőbb területeken számos képzést is elvégzett és több képesítést is szerzett. Diplomás ingatlan-vagyonkezelőként és tanácsadóként Christian Schauer teljesíti az összes előfeltételt, amely szükséges ahhoz, hogy a Green Finance Group AG, a Green Finance Capital AG, a Green Finance Broker AG igazgatóságának ügyvezető tagjaként, valamint a Green Finance GmbH Austria és az LVA24 Prozessfinanzierung GmbH ügyvezetőjeként gondoskodjon a hosszútávú sikerről.

Michael
Kottnig

Chief Operating Officer
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Michael Kottnig

A hálózatirányítás, a kommunikáció és a továbbfejlesztés területeken az első számú vezető Michael Kottnig, aki COO-ként és a Green Finance csoport igazgatóságának hálózatért felelős tagjaként szaktudásával és kiemelkedő kommunikációs készségével gazdagítja a vezetői csapatot. Képesítéssel rendelkező befektetési tanácsadó és diplomás pénzügyi szolgáltató, aki az ágazatban 15 év tapasztalattal rendelkezik, és akinek kifejezett erőssége a vállalatok vezetése és továbbfejlesztése, így a Green Finance-en belül ő jelenti a legfontosabb kapcsolati pontot az összes Üzleti Partner számára nemzetközi szinten.

Walter
Schuster

Senior Business Director
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Walter Schuster

Walter Schuster Green Finance csoportba való belépésének eredményeképp több terület komoly fejlődést mutatott. Annak a feladatának köszönhetően, hogy emberekkel és konszernekkel bel- és külföldön folyamatosan coach-ként dolgozzon, és rávezesse őket a sikerhez vezető útra, optimalizáltuk és úgy alakítottuk át a Green Finance képzési rendszerét, hogy megfeleljen a legkorszerűbb elvárásoknak. Az LVA24 alapítójaként is sikerült rövid idő alatt felépítenie Ausztria egyik legjelentősebb eljárásfinanszírozóját és több külföldi kirendeltséget is. Az átfogó feladatai ellenére a hálózatépítésben is tevékenykedik, és ő az első számú felelőse a Green Finance csoport expanziójának Bulgáriában, Szlovákiában és Csehországban.

Ivo
Ljubas

Senior Business Director
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Ivo Ljubas

A pénzügyi szolgáltatási ágazatban szerzett 18 év tapasztalat nélkülözhetetlen mentorrá teszi Ivo Ljubast a Green Finance csapata számára. Az értékesítés és a coaching szakértője már eleve biztosítási tanácsadói tanulmányokkal kezdte szakmai pályafutását, és ugyancsak diplomás befektetési tanácsadó is. Pénzügyi tanácsadói tevékenysége mellett Ljubas 2009 óta a szélenergia és a napelemek területén is foglalkozik több projekttel. A Green Finance alapító tagjaként a vállalat fenntarthatóságról vallott alapgondolatának szolgálatába állítja azt a sokoldalú know-how-t, amellyel az energiaszektor és a pénzügyi ágazat területén rendelkezik.

Markus
Jäkel

Senior Business Director
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Markus Jäkel

Vegyipari eljárástechnikusi tanulmányai után Markus Jäkel a pénzügyi ágazatban helyezkedett el, és sikeres karriert épített befektetési tanácsadóként. 2015 óta nem csak a Green Finance vezetői csapatát erősíti, hanem mint az első perctől jelen lévő alapító tag a Green Finance GmbH társasági tagja is. Miután a vállalati struktúra nemzetközi szinten bővült, Markus Jäkel megtalálható a Green Finance Group AG részvényesei között is.

Thomas
Hauer

Senior Business Director
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Thomas Hauer

Thomas Hauer, az állam által hitelesített befektetési tanácsadó 2011 óta kizárólag az illetékes pénzügyi szolgáltatásoknak szenteli magát. Miután különféle pénzügyi vállalatoknál dolgozott, 2015 óta állandó tagja a Green Finance menedzsment csapatának. Hauer urat különösen megkülönbözteti szolgáltatási koncepciója – vele együtt az ügyfelek kívánságai és pénzügyi növekedésük a legfontosabb. Ezért ő a hajtóerő a Green Finance szolgáltatásminőségének javításakor.

Az erős vezetői csapat a tartós siker záloga