skip to Main Content

Olyan tulajdon, amely dologi jogként be van jegyezve az osztrák telekkönyvbe, magas fokú stabilitást nyújt, és olyan kézzelfogható vagyoni érték, amely nincs kitéve sem az árfolyam-ingadozásoknak, sem pedig az inflációnak. Éppen ezért részesítik sokan előnyben az ingatlanokat befektetéseik során. A biztonság melletti folyamatos értéknövekedés olyan alapvető jellemzője ennek a befektetési lehetőségnek, amit sok más befektetési lehetőségnél hiába keres az ember. A Green Finance GmbH Austria minden egyes ingatlanrészesedésekkel bárki számára megteremti ezt a lehetőséget.

INGATLAN ÉS INGÓ INGATLAN

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

INGATLAN ÉS INGÓ INGATLAN

Olyan tulajdon, amely dologi jogként be van jegyezve az osztrák telekkönyvbe, magas fokú stabilitást nyújt, és olyan kézzelfogható vagyoni érték, amely nincs kitéve sem az árfolyam-ingadozásoknak, sem pedig az inflációnak.

Éppen ezért részesítik sokan előnyben az ingatlanokat befektetéseik során. A biztonság melletti folyamatos értéknövekedés olyan alapvető jellemzője ennek a befektetési lehetőségnek, amit sok más befektetési lehetőségnél hiába keres az ember. A Green Finance GmbH Austria minden egyes ingatlanrészesedésekkel bárki számára megteremti ezt a lehetőséget. Ennek során mi amellett tettük le a voksunkat, hogy meglévő ingatlanokat revitalizálunk olyan stabil régiókban, amelyekben kiemelkedően magas a bérlemények iránti kereslet.

A Green Finance GmbH Austria regionális partnerekkel együttműködve ingatlanokat vesz, újít fel és ad bérbe – profitáljon Ön is tartósan a többletértékkel rendelkező ingatlanrészesedésekből.

AZ ÖN BÉRHÁZRÉSZESEDÉSE

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

AZ ÖN BÉRHÁZRÉSZESEDÉSE

STABILITÁS A VAGYONI ÉRTÉKEKEN KERESZTÜL

Azokat az ingatlanokat, amelyek lakó vagy üzleti egységek bérbeadásával hozamot termelnek, bérháznak nevezik. A bérházrészesedések biztonságos és hosszútávon rentábilis befektetési formának számítanak, amelyeknél az értéknövekedés a lakóterület iránti kereslet állandó növekedése miatt szinte garantált – átlagosan évente mintegy 2,5% értéknövekedéssel lehet számolni.

A kereslettől függő értéknövekedés mellett a rendszeres bérleti díj bevételek, valamint a felújítás és a felértékelődés járulnak hozzá ahhoz, hogy ez a konstrukció ilyen vonzó legyen, és ezzel növelik a hozamelvárást.

A Green Finance ingatlanok kiválóan alkalmasak igényes befektetők számára. Szolid épületállomány különleges helyeken, a magas minőségi követelményeket kielégítő felújítás, a jó infrastruktúra és a professzionális ügyintézés teremtik meg a magas jövedelmezőség alapjait.

Fenntartható módon befektetni
a Green Finance ingatlanokkal:
Fenntartható ingatlanrészesedések különleges helyeken
A legmagasabb minőségben felújított ingatlanállomány
Közvetlen tulajdon az ingatlanban
Biztonság az osztrák telekkönyvön keresztül
A közvetlen telekkönyvi tulajdon biztosítja, hogy örökíthető és kölcsön fedezeteként használható legyen
Vonzó jövedelem és folyamatos hozam
A stabil ingatlanbefektetés védelmet nyújt az inflációval szemben
A vagyonkezelőség közjegyzői lebonyolítása biztosítja a lehető legmagasabb fokú biztonságot
A kockázat minimalizálása egyenértékű részesedésekkel az egyes lakóegységek helyett
átfogó korszerűsítés és teljes körű felszereltség a belső területeken
A külső területeken a történelmi jellegzetességek megtartása
Aktuális projektek
Green Finance ingatlanok